P19: Förlust mot Östers IF

Tuff förlust mot Östers IF med 3-0. Trots stort spelövertag lyckades BP inte få hål på ett uppoffrande hemmalag. Nästa match är hemma mot Helsingborgs IF 28 oktober.  Förs ...

Första halvlek

Nästan från start var det tydligt att BP var laget som styrde matchen med ett stort bollinnehav. Samtidigt gjorde Östers IF det bra och låg rätt i sina positioner. Under de första 20 minuterna hade BP svårt att skapa några farligheter.

Efter de inledande 20 minuterna växte BP in i det och då var det rödsvart för hela slanten. Men som konsekvens av ineffektivitet framåt så kunde inte istället hemmalaget ta ledningen och kunde därefter backa hem än mer.

Trots underläge i paus kände truppen att det här var en match som de mycket väl kunde vinna ifall de fortsatte på inslagen väg.

Andra halvlek

BP inleder den andra halvleken relativt bra och Östers IF får fortsätta att springa utan boll. Efter ett långskott från hemmalaget som letade sig in i mål avtog BP:s spel och matchen dog en aning.

Samtidigt så skapade BP flertalet chanser och borde sett till lägen fått till en reducering, men det ville sig inte.

Istället kom utökningen då hemmalaget gjorde 3-0. Ett resultat som visade sig bli slutresultatet.