Office Management ny Officiell Partner till BP

Office Management ny Officiell Partner till BP

Share

Office Management ny Officiell Partner till BP

Office Management blir ny officiell partner till BP. Nordens ledande aktör inom helhetslösningar för IT, kommunikation och kontor bidrar till BPs arbete under de kommande tre åren. ...

Office Management blir ny officiell partner till BP. Nordens ledande aktör inom helhetslösningar för IT, kommunikation och kontor bidrar till BPs arbete under de kommande tre åren.
– Det är alltid kul med partners som ser vikten av arbetet vi lägger ner. Att Office Management vill vara med och utveckla detta under tre år ser vi fram emot, säger Stina Jansson, Affärschef BP.

– Det arbete som BP gör i sin ungdomsverksamhet är fantastiskt och bidrar till många barns utveckling både idrottsmässigt och socialt. Initiativet att stödja nyanländas integration i samhället, genom både fotbollsverksamheten och samarbeten med oss som sponsor, är något som vi verkligen tror på och vill stödja. Som sponsor ser vi fram emot att samarbeta med BP och dra vårt strå till stacken för att främja ett bättre samhälle, säger Susanne Wahlström marknadschef Office Management.

Idag är Office Management Nordens ledande aktör inom helhetslösningar för IT, kommunikation och kontor. De tar hand om allt som rör ditt kontor, så att du kan värna om din kärnverksamhet.

BP är Europas största fotbollsförening. Vi har ca 4000 barn och ungdomar varav ca 1000 flickor och 3000 pojkar. Detta gör även BP till Sveriges största flickfotbollsförening. För att ta hand om alla våra spelare och lag har vi, utöver de anställda på Sportkontoret, drygt 700 ideellt arbetande ledare. Under 2017 genererade detta drygt 17900 aktiviteter i form av träningar och matcher fördelat på våra 257 lag i seriespel. BPs verksamhet är främst inriktad på barn och ungdom, vilket motsvarar ca 95 % av vår totala verksamhet. Knatteskolan (6-7 år) och vår lagverksamhet (8 år och uppåt) är kärnan i det vi gör. Utöver det bedriver BP även seniorverksamhet med både dam- och herrlag på elitnivå.