Norteam ny officiell partner till BP

Norteam ny officiell partner till BP

Share

Norteam ny officiell partner till BP

BP kan stolt presentera IT-företaget Norteam som ny officiell partner de kommande tre åren. Norteam är ett av Stockholms snabbast växande IT-bolag som levererar molnbaserad IT, ...

BP kan stolt presentera IT-företaget Norteam som ny officiell partner de kommande tre åren.

Norteam är ett av Stockholms snabbast växande IT-bolag som levererar molnbaserad IT, telefoni och moderna mötesrum. Med fokus på Microsoft Cloud som innefattar Microsoft 365, Azure och Dynamics 365 har vi levererat IT-lösningar till företag sedan 2017.

– Vi är otroligt glada över att ingå ännu ett sponsorskap inom ungdomsidrotten. Vi är övertygande om att fysisk aktivitet och rörelse har en viktig och bidragande faktor till god hälsa som dessutom bygger gemenskap bland unga. Vi ser fram emot att erbjuda föreningen modern teknik som möjliggör till fortsatt expansion, säger Martin Norström, vd på Norteam.  

BP ser fram emot att Norteam hjälper oss med dessa IT-frågor och vi kan stolt meddela att Norteams logotyp kommer ta en plats på shortsen på alla BP-lag nästa år.

– Att få in Norteam som en ny officiell partner är väldigt kul, tillsammans vill de ta nästa steg för att utveckla en bättre miljö och förutsättningar för våra barn och ungdomar. Vi ser fram emot tre bra år tillsammans, säger Stina Jansson, marknadschef BP.