Nominera till årets Schyssta lirare med Stadium Sports Camp
Astrid och Tar emot checkarna från John Bergman, Stadium. Foto: Erik Bjernulf

Nominera till årets Schyssta lirare med Stadium Sports Camp

Share

Nominera till årets Schyssta lirare med Stadium Sports Camp

Sport, upplevelser, glädje och gemenskap!Några av ingredienserna i en vecka på Stadium Sports Camp – Sveriges största sportläger. 1995 genomfördes den första Campen, då med fotbol ...

Sport, upplevelser, glädje och gemenskap!
Några av ingredienserna i en vecka på Stadium Sports Camp – Sveriges största sportläger. 1995 genomfördes den första Campen, då med fotboll, ishockey och basket som huvudsporter. Sedan dess har 17 sporter tillkommit. 7886 barn deltog på Sports Camp 2018, vilket är ett nytt deltagarrekord. Campen riktar sig 2019 till alla barn födda 2005 – 2008, oavsett om man är nybörjare eller har tränat ett par år.

Text: Peter Appelquist Foto: Erik Bjernulf

I en trygg och rolig miljö väljer man mellan 16 olika huvudsporter; bordtennis, basket, brottning, dans, fotboll, friidrott, gymnastik, handboll, innebandy, ishockey, konståkning, multi, rugby, simning, skyttesport eller tennis, som man sedan utför under den veckan man är på plats.

Som en del av det sponsoravtal BP har med Stadium utses två ungdomsspelare till årets Schyssta Lirare och dessa belönas med varsin plats på Stadium Sports Camp. Dessa platser ska delas ut till en pojke och en flicka mellan 11-15 år. Vinnaren av en plats på Stadium Sports Camp är en person som:

– uppvisar gott kamratskap och är en positiv förebild
– är omtänksam och visar empati
– på ett entusiastiskt sätt uppmuntrar kamrater till att kämpa eller som själv uppvisar stor kämparglöd och inte ger upp
– motståndare av kränkningar och exkludering

Nominering skickas till peter.appelquist@brommapojkarna.se. Vi behöver ha nomineringen senast fredag 11 oktober. Vinnarna hyllas 19 oktober, i samband med att BP:s två seniorlag spelar på Grimsta.