Nils Lindgren ny fyschef i BP

Nils Lindgren ny fyschef i BP

Share

Nils Lindgren ny fyschef i BP

Nils Lindgren blir ny fyschef i klubben där han blir fystränare i Herr och Herr-U samt att han blir ansvarig för att bygga en fysisk utvecklingsplan för akademin F/P8-19. Nils ...

Nils Lindgren blir ny fyschef i klubben där han blir fystränare i Herr och Herr-U samt att han blir ansvarig för att bygga en fysisk utvecklingsplan för akademin F/P8-19.

Nils Lindgren ansluter till BP och har redan påbörjat sitt arbete som fystränare för BP:s herrlag och Herr-U. Därtill kommer Nils leda ett team av fystränare för att bygga och utföra en fysisk utvecklingsplan för samtliga lag inom BP:s akademi på både flick och pojk.

– Jag kom till BP för att människorna som just nu är i BP vet jag att jag kan lära mig massor av. Dessutom vet jag att jag har verktyg att kunna göra saker som är bra här ännu bättre, säger Nils Lindgren, Fyschef BP.

Nils har studerat på Naprapathögskolan i Stockholm och har därtill även en UEFA A licens som tränare. Nils har tidigare arbetat i AIK där han var mellan 2009 och 2019. I AIK hade han flera olika roller genom åren inom herr-, dam- och U-verksamhet. Nils var bland annat naprapat, fystränare och tränare. De senaste två åren var Nils på Åland i IFK Mariehamn där han återigen hade flera roller med bland annat fysansvar.

BP hälsar Nils varmt välkommen till föreningen.

Text & bild: Philip Kämpe