Mathias Hallbygård förlänger med BP

Mathias Hallbygård förlänger med BP

Share

Mathias Hallbygård förlänger med BP

Målvaktstränare Mathias Hallbygård förlänger med BP och fortsätter i sin roll för damlaget och Dam U-truppen. – Jag ser fram emot att kämpa på i föreningen i två år till. Det har ...

Målvaktstränare Mathias Hallbygård förlänger med BP och fortsätter i sin roll för damlaget och Dam U-truppen. 
– Jag ser fram emot att kämpa på i föreningen i två år till. Det har varit några roliga säsongerna hittills med många fina upplevelser och jag ser fram emot fler, säger Hallbygård.

Mathias Hallbygård anslöt till BP under säsongen 2019 och hade då varit tränare i Täby FK, Bälinge IF samt Stockholms Fotbollförbund. I BP fick han rollen som målvaktstränare i DamU och fick jobba med flera lovande målvakter. Inför säsongen 2021 togs ett kliv upp då han fick ansvaret för damlagets målvakter och därmed ansvaret för föreningens alla målvakter från F17 och uppåt. Vid sidan av detta har han även tagit hand om materialfrågor för Dam och DamU.

Sportchef Staffan Jacobsson säger så här om förlängningen med Hallbygård
– ”Hallby” har lagt ner ett stort arbete för oss under flera år och jag är glad över att han valt att fortsätta. Vi vill bygga vår organisation långsiktigt och i det är Hallbygård en viktig del.