Matchdag!

Matchdag!

Share

Matchdag!

Det är matchdag! Ikväll spelar vi hemma mot Örebro SK i Superettan. Avspark 19.00 på Grimsta IP. Dessutom spelar både P17 och P19 viktiga matcher i seriespelet. 13:00: P17 möt ...

Det är matchdag! Ikväll spelar vi hemma mot Örebro SK i Superettan. Avspark 19.00 på Grimsta IP. Dessutom spelar både P17 och P19 viktiga matcher i seriespelet.

13:00: P17 möter Umeå FC på Grimsta IP. Fri entré. Matchen direktsänds via BPTV Live (39kr)
13:30: P19 möter Helsingborgs IF på bortaplan
19:00: Herr möter Örebro SK på hemmaplan.

För dig som vill se matchen i Superettan:

  • Matchbiljett köper du enklast på följande sida: https://bp.ebiljett.nu
  • Matchen TV-sänds av Discovery+. Teckna ett abonnemang via denna länk så tillfaller en del av summan till BP.
HERR: Kalmar nästa stopp på juliturnén

HERR: Kalmar nästa stopp på juliturnén

Share

HERR: Kalmar nästa stopp på juliturnén

Med den sena söndagsavsparken avslutar herrlaget sin lilla sommarturné med att ta sig till Kalmar för match på Guldfågeln Arena söndag 14 juli 16:30. Viktiga poäng finns att hämta ...

Med den sena söndagsavsparken avslutar herrlaget sin lilla sommarturné med att ta sig till Kalmar för match på Guldfågeln Arena söndag 14 juli 16:30. Viktiga poäng finns att hämta vid seger.

Efter förlusten mot IF Elfsborg i återstarten av Allsvenskan har BP kunnat genomföra en bra träningsvecka hemma på Grimsta. Energin är hög och det finns även goda minnen från förra besöket i Kalmar att dra fram för att stärka lite ytterligare.

Till matchen mot Elfsborg saknades Tim Waker och Kaare Barslund, utöver de tidigare långtidsfrånvarande Kevin Ackermann, Gustav Sandberg Magnusson, Mario Butros och Liam Jordan.

Kalmar FF har haft en tuff första halva av säsongen och är kraftigt indraget i bottenstriden, men tog en stark seger mot AIK på bortaplan i förra omgången. 2-1 där och återigen var Jacob Trenskow med i målprotokollet. Trenskow har varit utropstecknet för Kalmar och har varit direkt inblandad i tio av Kalmars nitton gjorda mål hittills i Allsvenskan.

När vi senast besökte Guldfågeln Arena (utöver den flyttade matchen mot IFK Värnamo) blev det seger med 3-1 efter en stark och fin prestation.

Allsvenskan
Kalmar FF – BP
Söndag 14 juli 16:30
Guldfågeln Arena
Biljetter köps endast via nätet, kalmarff.ebiljett.nu
Matchen sänds på MAX