Markus Gustafsson skriver nytt kontrakt med BP

Markus Gustafsson skriver nytt kontrakt med BP

Share

Markus Gustafsson skriver nytt kontrakt med BP

Mittfältaren Markus Gustafsson har skrivit på ett nytt kontrakt med BP. Efter en vinter med eftertanke har ”Mackan” nu beslutat sig för att skriva på för spel i BP igen. Avtalet ä ...

Mittfältaren Markus Gustafsson har skrivit på ett nytt kontrakt med BP. Efter en vinter med eftertanke har ”Mackan” nu beslutat sig för att skriva på för spel i BP igen. Avtalet är skrivet över de kommande två säsongerna.
– Mackan är en grym spelare som vi ville förlänga med i vintras. Vi är glada att vi nu kan presentera att han fortsätter spela med oss, säger Roberth Björknesjö, Manager Herr i BP.

Text: Peter Appelquist Foto: Erik Bjernulf

Markus Gustafsson kom till BP inför säsongen 2016, då BP byggde om i Division Ett Norra. ”Mackan” var stor del av den unika resa BPs herrlag satte av på. Serieseger i Division Ett följdes av serieseger i Superettan 2017 och BP var snabbt tillbaka i Allsvenskan. Med Gustafsson på mittfältet blev BP ett vinnande lag, där Mackan bidrog med passningsfot och speluppfattning. Nu blir det alltså mer av den varan i BP.

Gustafsson börjar träna med laget under lördagen och på söndag har vi chans att välkomna honom tillbaka till Grimsta när han intervjuas i halvtidspausen i herrlagets hemmamatch mot GAIS. Avspark 15.00 söndag 14 april.