Manuel Lindberg sammanfattar första veckan och presenterar sitt första nyförvärv

Manuel Lindberg sammanfattar första veckan och presenterar sitt första nyförvärv

Share

Manuel Lindberg sammanfattar första veckan och presenterar sitt första nyförvärv

Manuel Lindberg har nu inlett sitt uppdrag som klubbdirektör i BP. 15 oktober var den första officiella arbetsdagen och det blev en rivstart med uppstartslunch med kontoret, medle ...

Manuel Lindberg har nu inlett sitt uppdrag som klubbdirektör i BP. 15 oktober var den första officiella arbetsdagen och det blev en rivstart med uppstartslunch med kontoret, medlemsmöte och även partnerträff på kvällen.
– Det känns som jag redan jobbat i flera veckor eftersom jag har förberett mig inför det här, det känns väldigt kul att komma igång, säger Manuel Lindberg till hemsidan.

Text: Peter Appelquist Foto: Henke Råssmo

En fyllig presentation av Manuel finns i pressmeddelandet som gick ut när det blev klart med anställningen. Läs gärna presentationen här.

Nu är arbetet inlett och fokus ligger på att bygga organisation och att se över möjliga nya intäkter för föreningen. Kommer det ske förändringar organisatoriskt?
– Ja, jag kan faktiskt presentera mitt första nyförvärv och jag har tagit in en klassiker i klubben som ska hjälpa till i partnerförsäljningen och det är Jerry Månsson.

Välkommen hem säger vi alltså till Jerry Månsson, som kommer att fungera i en säljande roll på kontoret på ett korttidskontrakt. Berätta!
– Det är härligt att vara hemma!
– Jag har massa år av försäljning bakom mig, sen kan jag klubben på mina tio fingrar, är ju nästan född här på Grimsta. Jag kan klubben, kan historien och sen har jag ett stort BP-hjärta.
– Jag har ett korttidskontrakt nu till en början och då är ju fokus på att få företag och sponsorer att förstå vilken bra verksamhet vi har här.

Välkommna till kontoret och arbetet i BP!