Målkalas för P19 i sista gruppspelsmatchen
Foto: SEDINBILD

Målkalas för P19 i sista gruppspelsmatchen

Share

Målkalas för P19 i sista gruppspelsmatchen

Samma bild igen!? Jo men han gjorde faktiskt hattrick i P19:s islossning mot Bröndby i den sista gruppspelsmatchen av Skandinaviska Mästerskapen. Efter en mållös första halvlek to ...

Samma bild igen!? Jo men han gjorde faktiskt hattrick i P19:s islossning mot Bröndby i den sista gruppspelsmatchen av Skandinaviska Mästerskapen. Efter en mållös första halvlek tog BP ledningen tidigt i den andra. Bröndby kvitterade men BP återtog ledningen lika snabbt igen och utökade den dessutom tre gånger om. Med en spelare mindre fastställde BP slutresultatet till 5-1. Så här säger huvudtränare Lukas Syberyjski om matchen.  
 
– Vi visar idag att vi har skickligheten i offensivt straffområde. Alla våra forwards gör poäng, de som startar gör minst två och Milo toppar det hela med ett äkta hattrick, säger Syberyjski. 
 
– Jag uppfattar Bröndby som vår bästa och starkaste motståndare i gruppen och de skapar också en hel del problem för oss under den första halvtimmen när de spelar igenom oss centralt. Men ett litet spelavbrott och några bra fasta situationer för oss vänder momentumet.  
 
– I andra halvlek skapar vi chanser från start på olika sätt och även efter utvisningen är vi närmare mål än Bröndby.  
 
– En bra insats som helhet och framförallt en stark andra halvlek. Duellspelet i backlinjen är ruggigt bra precis som i de andra matcherna. Vi är lite rakare till avslut när vi är i sista offensiv tredjedel, har närmare till avslut och sista passning. Det visar sig göra stor skillnad, avslutar Syberyjski.  
 
I och med vinsten slutar BP på en andraplats i gruppen och kommer ställas mot tvåan i Grupp B för att göra upp om tredjepris. Matchen spelas imorgon, måndag, kl. 15.00.  
 
—  
 
Missa inte fotbollsthlm.se bevakning av turneringen och att alla matcher går att se live på bpfotboll.se
 
— 
Skandinaviska Mästerskapen: P19  
BP – Bröndby 5-1 (0-0)  
 
Grupp A 

LAG GM IM +/- 
Molde FK 
2 BP 3 1 1 1 7 4 3 4 
Bröndby IF -3 
FC Nordsjälland -2