Lustfyllda säsongsavslutningar på Andys Lekland
Medalj runt halsen var en av höjdpunkterna. Foto: Peter Appelquist

Lustfyllda säsongsavslutningar på Andys Lekland

Share

Lustfyllda säsongsavslutningar på Andys Lekland

Under två kvällar fyllde BPs ungdomar Andy Lekland i Bromma för lek, stoj och stim. BP bjöd på inträdet, delade ut medaljer och bjöd på saft med bulle.  – Glädjen är fantastisk oc ...

Under två kvällar fyllde BPs ungdomar Andy Lekland i Bromma för lek, stoj och stim. BP bjöd på inträdet, delade ut medaljer och bjöd på saft med bulle. 
– Glädjen är fantastisk och det är verkligen häftigt att se hur många vi är i BP-familjen, säger Oscar Therén, arrangemangsansvarig i BP. 

2016 var första året BP placerade säsongsavslutningen för ungdomslagen på Andys Lekland i Bromma. Då, under en kväll, deltog nästa 2000 barn i alla åldrar. Till i år delade vi upp avslutningen i två kvällar för att bättre kunna möta de glada barnen.
– Det var lite lugnare i år, säger Oscar Therén med ett skratt.
– Men glädjen hos barnen och i BP-familjen är helt fantastisk. Dessutom skötte sig alla väldigt bra, en lokal fylld av Schyssta Lirare!

Många BP-lag fortsätter träna och spela cuper under vintern som uppbyggnad inför 2018. Säsongsavslutningen på Andys Lekland var för Knatteskolan och de yngsta lagen födda 2006-2009. De äldre lagen var alla inbjudna till BP-Gefle IF för att se toppfotboll i Superettan och även ta emot medaljer och korv med bröd.

BP vill passa på att tacka för säsongen 2017, samtidigt som vi blickar framåt mot en fin avslutning av året i november och december samt mot 2018 då nya träningar, matcher och mål väntar.

Calle Halvarsson från Sportkontoret var på plats och delade ut saft och bulle. Foto: Peter Appelquist