Lucas Bergvall säljs till Djurgårdens IF
Foto: Erik Bjernulf

Lucas Bergvall säljs till Djurgårdens IF

Share

Lucas Bergvall säljs till Djurgårdens IF

Mittfältaren Lucas Bergvall lämnar BP för spel i Djurgårdens IF. 16-åringen debuterade i sista omgången 2021 och fick mycket speltid under säsongen 2022, med sina första startplat ...

Mittfältaren Lucas Bergvall lämnar BP för spel i Djurgårdens IF. 16-åringen debuterade i sista omgången 2021 och fick mycket speltid under säsongen 2022, med sina första startplatser noterade. Efter förhandlingar säljs nu Bergvall till Djurgårdens IF.
– 11 år är inget man bara glömmer bort och jag är evigt tacksam för tiden i BP. Jag vill tacka alla spelare och ledare som hjälpt mig på vägen till att forma mig till den jag är idag både på men även utanför planen. Något jag aldrig kommer glömma och något som jag evigt är tacksam för. Detta tror jag är det bästa steget för mig och min utveckling. Tack för allt och lycka till i framtiden, säger Lucas Bergvall.

Lucas bergvall, född 2006, var del av det framgångsrika pojklag som gick under namnet P06-1 som rönte stor framgång på ungdomsnivå. Efter spel i P17 och P19 fick Bergvall chansen i herrtruppen under sommaren 2022 och har noterats för både starter och mål samt målgivande passningar under säsongen. Seniordebuten skedde dock redan 2021 då han fick hoppa in i den sista omgången av Ettan Norra.

Vi önskar nu Lucas Bergvall varmt lycka till i kommande utmaningar.