Lovisa Koss lämnar
Foto: Erik Bjernulf

Lovisa Koss lämnar

Share

Lovisa Koss lämnar

Efter två säsonger, med avancemang till OBOS Damallsvenskan och starkt spel mellan stolparna är det nu dags att tacka för tiden i BP. Målvakten Lovisa Koss lämnar för nya utmaning ...

Efter två säsonger, med avancemang till OBOS Damallsvenskan och starkt spel mellan stolparna är det nu dags att tacka för tiden i BP. Målvakten Lovisa Koss lämnar för nya utmaningar.
– Lovisa hade ett avtal med option för 2023. Hon valde själva att tacka nej till förlängningen, men BP var inte uteslutet för 2023. Men nu går vi åt olika håll, stort lycka till i din nya miljö, säger sportchef Staffan Jacobsson.

Lovisa Koss anslöt till BP inför säsongen 2021 då vi gjorde oss redo för toppstrid i Elitettan. En lyckosam säsong senare var det klart – för första gången hade vi kvalat till OBOS Damallsvenskan och Koss var bärande del av lagbygget som sista utpost. 2022 var konkurrensen stor i inledningen då Maggie Smither kom in. Men, Smither drog korsbandet redan i andra omgången och Koss tog över målvaktshandskar och fick ansvaret att hålla tätt. Av lagen i bottenskiktet av tabellen var vi även det lag som släppte in färst antal mål.

Nu väntar nya utmaningar i karriären, vi önskar varmt lycka till.