Ladda ner BP-appen – Direktsända matcher och digitalt medlemskort
Foto: Henke Råssmo

Ladda ner BP-appen – Direktsända matcher och digitalt medlemskort

Share

Ladda ner BP-appen – Direktsända matcher och digitalt medlemskort

I samarbete med Sportway och DMC in Sports har vi tagit fram en app där du som BP-medlem har ditt medlemskort digitalt och även kan se direktsändningar av matcher från Grimsta. Lad ...

I samarbete med Sportway och DMC in Sports har vi tagit fram en app där du som BP-medlem har ditt medlemskort digitalt och även kan se direktsändningar av matcher från Grimsta. Ladda ner appen och registrera ditt konto redan idag.

Appen kommer även fungera som ditt medlemskort och därmed även fribiljett till herrarnas och damernas matcher. Tanken är även att våra samarbetspartners kan erbjuda er fantastiska rabatter via appen.

Genom appen kommer vi även att direktsända matcher från Grimsta. Inledningsvis sänds hemmamatcherna i Division Ett Södra Svealand och U19 Allsvenskan Norra. Efterhand kommer fler matcher från Grimsta att sändas.

Du laddar ner appen genom Android market eller App store. Efter att du laddat ner appen behöver du skapa ett konto med den e-postadress som du har registrerad i BPs medlemsregister. Om en ungdomsspelare inte har en e-postadress så landar kortet hos en kontaktperson, som kan skicka över medlemskortet via SMS till spelaren.

Medlemskortet visas upp i Entré 1 när ni kommer till Grimsta på matchdag. Fribiljetten ger er plats på ståplatssektionen A och familjeläktaren G. Observera att ni kommer in med medlemskorten i mån av plats. Vill ni vara garanterade en plats på matchen kan ni boka er fribiljett här.

Dessutom finns appen BP Live, en app framtagen av Svensk Elitfotboll där du framförallt kan följa herrlaget och Allsvenskan som helhet. Nyheter, livescore och under hemmamatcherna får du ”near-live highlights” när du är uppkopplad mot Grimstas Wifi, direkt i appen.