Köp Sponsormenyn på McDonald’s Västerort och stötta BP Dam-U

Köp Sponsormenyn på McDonald’s Västerort och stötta BP Dam-U

Share

Köp Sponsormenyn på McDonald’s Västerort och stötta BP Dam-U

Så länge McDonald's har funnits i Sverige har vi velat ge tillbaka till det samhälle där vi lever och verkar. Genom detta bidrar vi därmed på olika sätt till ett aktivt fritidsliv ...

Så länge McDonald’s har funnits i Sverige har vi velat ge tillbaka till det samhälle där vi lever och verkar. Genom detta bidrar vi därmed på olika sätt till ett aktivt fritidsliv för inte minst barn och ungdomar.

Varje år sponsrar vi över 160 idrottsföreningar runt om i landet – och nu startar vi en kampanj som kommer att ge ännu mer till lagen. Tisdag den 16 februari startar vår kampanj Stolt Sponsor som pågår till 21 mars. Fler än hundra av våra restauranger kommer erbjuda en Sponsormeny till förmån för lokala enskilda klubblag. Fem kronor per meny går alltid oavkortat till lagkassorna, och möjliggör att idrottsföreningarna kan erbjuda barn och ungdomar träningar och träningsläger.

McDonalds Västerort har samarbetat med BP sedan 2014 och har valt att stötta damernas juniorlag BP Fotboll DamU och önskar dem ett framgångsrikt 2021.

Varmt välkomna in och stötta juniordamerna på McDonalds Brommaplan, Kista Galleria och Vällingby C.