Kjell Jonevret ansluter till herrlagets ledarstab

Kjell Jonevret ansluter till herrlagets ledarstab

Share

Kjell Jonevret ansluter till herrlagets ledarstab

Främste målskytten i herrlagets historia, invald i Hall of Fame och dubbel SM-guld-medaljör. Kjell Jonevret ansluter till herrlagets ledarstab under hösten för att bidra till att ...

Främste målskytten i herrlagets historia, invald i Hall of Fame och dubbel SM-guld-medaljör. Kjell Jonevret ansluter till herrlagets ledarstab under hösten för att bidra till att kontraktet i Superettan säkras.
– Jag vill hjälpa till på de sätt jag kan och bidra med energi i gruppen, säger Jonevret till hemsidan.

Text och foto: Peter Appelquist

Kjell Jonevret är en brommapojke från barnsben, uppvuxen i Ängby och med tidigt val av BP som förening. Med 93 serie- och kvalmål är Jonevret den spelare som noterats för flest mål i BPs herrlags historia. Jonevret har en lång tränarkarriär med bland annat SM-guld på meritlistan. Han har även verkat internationellt, en längre period i Norge, men även i Sydafrika.

Sedan starten av 2019 har Kjell Jonevret varit en del av BPs herrkommitté, nu tas steget in i en mer aktiv roll i ledarstaben. Jonevret hjälper till under hösten i ledarstaben och finns tillgänglig vid sidan av sitt ordinarie arbete på Peab.
– Vi är i ett tufft läge, men vi tror stenhårt på gruppen. Vi behöver få alla att ta lite mer ansvar och är övertygade om att vi alla kan få ut mer. Kjelle kommer in med nya ögon och hjälper oss, säger Roberth Björknesjö, Manager Herr.
– Jag och Kjelle har haft kontakt under våren och nu har vi hittat en lösning för hösten.

Välkommen hem, Kjelle!