Julia Olsson tillbaka i BP över sommaren

Julia Olsson tillbaka i BP över sommaren

Share

Julia Olsson tillbaka i BP över sommaren

Sommaren 2017 lämnade Julia Olsson BP för studier och spel på college i USA. Efter att det första läsåret är avklarat har Olsson vänt hem till Sverige för ledighet och tränar sedan ...

Sommaren 2017 lämnade Julia Olsson BP för studier och spel på college i USA. Efter att det första läsåret är avklarat har Olsson vänt hem till Sverige för ledighet och tränar sedan i måndags med BP igen och är tillgänglig för spel i Division Ett Södra Svealand.
– Julia är självklart ett stort tillskott i truppen, säger Staffan Jacobsson, Sportchef Dam i BP.

Olsson inledde fotbollsspelandet i Nockebyhovs IF men anslöt tidigt till BP och var del av den framgångsrika 97-kullen, tränad av bland andra Staffan Jacobsson. Olsson debuterade tidigt i seniorlaget och tog snabbt startplats som ytterback och har meriter från både Elitettan, Division Ett och mängder av ungdomslandskamper.
– Julia har anslutit till truppen och förhoppningsvis har hon blivit en ännu bättre fotbollsspelare i USA, säger Staffan Jacobsson.
– Julia är med i truppen och är uttagningsbar till de matcher som återstår innan uppehållet i juli. Vi är glada att Julia valt att spela matcher med oss nu när hon är ledig.

Första chansen att se Julia Olsson i BP-tröjan igen är på lördag 13.00 då BP tar emot Enskede IK hemma på Grimsta.