Jakob Glasberg, 24, skriver på för BP!

Jakob Glasberg, 24, skriver på för BP!

Share

Jakob Glasberg, 24, skriver på för BP!

Jakob som de senaste året spelat i Superettan i Trelleborg flyttar hem till Stockholm och spelar under kommande säsong i IF Brommapojkarna. Jakob har IK Frej som moderklubb och ...

Jakob som de senaste året spelat i Superettan i Trelleborg flyttar hem till Stockholm och spelar under kommande säsong i IF Brommapojkarna.

Jakob har IK Frej som moderklubb och spelade även i Djurgårdens U17 och U19 lag innan han återvände till IK Frej 2015 där han spelade nästan samtliga matcher från start under 4 säsonger innan han inför förra säsongen lämnade för Trelleborg. Jakob är en löpstark back med bra passningsfot. Under säsongen 2018 hade han 11 assist i IK Frej i Superettan. Jakob har totalt över 100 matchers erfarenhet från Superettan.

Då bland annat Daniel Svensson lämnar oss i Juli och vi fick möjligheten att få Jakob till oss, som var på väg att flytta hem från Skåne till Stockholm, så blev det en jättebra lösning för alla parter, säger Peter Kisfaludy Sportchef i BP. Jakob är en etablerad spelare på Superettannivå som ytterligare kommer att stärka vår trupp i vårt mål att utmana om en plats i toppen av Ettan i år, fortsätter Peter.