Inför Västerås SK – BP

Inför Västerås SK – BP

Share

Inför Västerås SK – BP

För BP finns endast blick uppåt när Superettan närmar sig sina avslutande omgångar. Näst på tur i jakten på poäng - Västerås SK på Solid Park Arena måndag 15 september 19:00. T ...

För BP finns endast blick uppåt när Superettan närmar sig sina avslutande omgångar. Näst på tur i jakten på poäng – Västerås SK på Solid Park Arena måndag 15 september 19:00.

Text: Peter Appelquist Foto: Erik Bjernulf

Senaste matchen
I Superettan kryssade BP hemma mot Syrianska FC i en match där Syrianska tog ledningen i matchens första minut, sedan spenderades matchen av att BP pressade på för kvittering, vilket tillslut kom genom Albin Linnér, för att sedan följas av ledningsjakt, något som inte bar sig.

Frånvaro
Philip Hellquist spelade en halvtimme i träningsmatchen mot Ängby IF i veckan och närmar sig full matchform. Samuel Svenlén har en känning i ljumsktrakten. Johan Falkmar har en skadekänning och avstår matchen mot Västerås. Övriga är spelsugna och redo för det.

BPs trupp
Följande spelare har kallats till matchen och reser till match. Startelvan och vilka som inleder på avbytarbänken presenteras enligt tradition 60 minuter innan avspark i våra sociala medier.

1.Rasmus Emanuelsson
3. Ali Suljic
4. Oscar Pehrsson
6. Gustav Sandberg Magnusson
7. Eric Johana Omondi
8. Marcus Hansson
9. Dusan Jajic
10. Philip Hellquist
12. Adam Gradén
14. Oskar Fallenius
17. Isac Lidberg
18. Markus Gustafsson
19. Aron Sandén
20. Hampus Elgán
22. Alexander Nilsson
23. Billy Nordström
24. Fritiof Björkén
25. Albin Linnér
33. Liliu

Motståndare
Västerås SK håller sig på rätt sida av de negativa strecken i Superettan och vill självklart hålla den distansen efter måndagens hemmamatch, innan landslagsuppehållet förlorade VSK mot Trelleborgs FF på bortaplan med 2-1.

Spelplan
Solid Park Arena är en modern arena där du som besökare har närhet till all typ av service. Gästande supportrar som vill sitta hänvisas till Sektion A och stående till Sektion J.

Biljetter
Biljetterna bokas enklast här

Biljettpriser
Ståplats bortasupporter
Vuxen: 120 kr
Pensionär/student/ungdom: 90 kr

Sändning
Matchen direktsänds av CMore. Använd den här länken så tillfaller en del av intäkterna BP.

BP-Kalendern
Få koll på alla kommande matcher via BP-kalendern som du hittar på IFBP.se/bpkalendern.