Inför herr: BP – Team TG FF

Inför herr: BP – Team TG FF

Share

Inför herr: BP – Team TG FF

På söndagen är BP:s herrar tillbaka på Grimsta IP för ett möte med inför omgången 6:e placerade Team TG FF. Matchen startar kl. 14.00 där BP går för att ta sin tredje seger för sä ...

På söndagen är BP:s herrar tillbaka på Grimsta IP för ett möte med inför omgången 6:e placerade Team TG FF. Matchen startar kl. 14.00 där BP går för att ta sin tredje seger för säsongen och att haka på i toppen av tabellen.

Text: Philip Kämpe

Foto: Erik Bjernulf

BP:s herrar är fortfarande obesegrade men säsongens första poängtapp kom i förra omgången när man spelade 1-1 mot Sollentuna FK. Både målen i den matchen kom inte förrän på tilläggstid i den andra halvleken. Först nätade Sollentuna och BP såg ut att gå mot en snöplig förlust. Men minuten senare kvitterade Oskar Fallenius med sitt tredje mål på lika många matcher.

På söndagen går BP för att vinna igen och för att visa att man kommer vara med i kampen om seriesegern. Vasalund och IF Sylvia ser i nuläget ut att vara de största hoten då de är de enda två lagen som inför den fjärde omgången vunnit samtliga av sina inledande matcher. Tyvärr skadade Alexander Seger ena knäet i matchen mot Sollentuna FK och tyvärr lär vi inte se honom på planen den närmaste tiden. Mer glädjande nyheter är att Alexander Nilsson är tillbaka i full träning och förhoppningsvis kan han vara aktuell för helgens match.

Motståndarna: Team TG FF

Kl. 14.00 gästar Team TG FF från Umeå Grimsta IP. ”TG” i lagets namn står för ThorenGruppen och klubben grundades 2014. 2015 hoppade man in i Division 2 Norrland när man tog över Tegs SK FF:s verksamhet. Sedan säsongen 2016 har man spelat i Divison 1 norra där det förra året blev en 12:e plats i tabellen. I år har man inlett säsongen med två segrar och en förlust. Tränare för laget är André Ghanbari.

Ettan norra: omgång 4

IF BP – Team TG FF

Söndag 28/6 kl. 14.00

Grimsta IP (ingen publik)

Se matchen live på Sportexpressen. Länk:
https://www.sportexpressenplay.se/livestream/s-if-brommapojkarna-team-tg-ff-4rn04n