Inför herr: BP – Sandvikens IF

Inför herr: BP – Sandvikens IF

Share

Inför herr: BP – Sandvikens IF

Det blir full fart från start i Ettan norra i år. I söndags besegrade BP:s herrar IK Frej i premiären med 1-0. På onsdag gästas man av Sandvikens IF kl. 19.00 på Grimsta IP. Te ...

Det blir full fart från start i Ettan norra i år. I söndags besegrade BP:s herrar IK Frej i premiären med 1-0. På onsdag gästas man av Sandvikens IF kl. 19.00 på Grimsta IP.

Text: Philip Kämpe

Foto: Erik Bjernulf

Efter en lång väntan inleddes äntligen säsongen i Ettan norra under förra helgen. BP:s herrar begav sig till Täby för ett möte mot IK Frej där BP till slut lyckades plocka hemma alla tre poäng. Matchens enda mål gjordes av Oskar Fallenius i den 82:a matchminuten, framspelad av Omar Faraj. BP hade ett antal lägen att göra flera mål i matchen men även nya målvakten Alexander Lundin briljerade med ett par matchvinnande räddningar i slutet.

Nu blir det en kort vila innan det är dags för seniorfotboll igen på sköna Grimsta IP. På onsdagen gästas nämligen BP av Sandvikens IF i en match som blåser igång kl. 19.00. Tyvärr är det fortfarande inte tillåtet med publik så vi i föreningen ber er att inte komma till Grimsta. Alla personer som dyker upp kommer att nekas inträde.

Motståndarna: Sandvikens IF

Sandvikens IF inledde sin säsong med en hemmamatch mot Karlslunds IF FK. Matchen slutade 1-1 och Sandvikens mål gjordes av Emil Alejon Bellander. Förra säsongen slutade man på en 7:e plats i Division 1 norra (gamla namnet för Ettan norra). Tränare för laget är Pelle Olsson.

Ettan norra: omgång 2

IF BP – Sandvikens IF

Onsdag 17/6 kl. 19.00

Grimsta IP (ingen publik)

Se matchen live på Sportexpressen. Länk:
https://www.sportexpressenplay.se/livestream/s-if-brommapojkarna-sandvikens-if-h27c8