Inför herr: BP – Karlslunds IF

Inför herr: BP – Karlslunds IF

Share

Inför herr: BP – Karlslunds IF

Frustrerande match senast för herrarna då det blev förlust mot IF Karlstad. Men laget kan bara blicka framåt och på söndag gästas BP av Karlslunds IF FK på Grimsta. Matchstart kl. ...

Frustrerande match senast för herrarna då det blev förlust mot IF Karlstad. Men laget kan bara blicka framåt och på söndag gästas BP av Karlslunds IF FK på Grimsta. Matchstart kl. 17.00.

Text: Philip Kämpe
Foto: Henke Råssmo

Det vill helt enkelt inte lossna för BP offensivt den här säsongen vilket återigen visade sig mot Karlstad i onsdags. Stort bollinnehav men relativt få målchanser och när de väl dyker upp är man inte tillräckligt effektiva. Men vi håller tummarna att på söndagen kan BP hänga ett par påsar. Man har ju trots allt haft två matcher på Grimsta där man nätat tre gånger, mot Sandviken och mot Team TG.

Med förlusten senast blev BP passerade i tabellen av IFK Haninge och BP befinner sig just nu 4:a. Lite flaxigt för BP fick IF Sylvia bara med sig en poäng i sin senaste match och avståndet upp till kvalplatsen är trots allt bara 3 poäng.

Motståndarna: Karlslunds IF FK

Karlslunds IF FK är en förening från Örebro som grundades år 1920. Hemmaplan är Karlslunds Arena som ligger intill det stora fotbollsfältet som många känner till från klassiska Örebrocupen för ungdomar. Karlslund gör nu sin tredje säsong i Ettan Norra efter att avancerat upp säsongen 2017. Förra året slutade man på en 10:e plats. Senast förlorade man mot serieledaren Vasalund med 2-3 efter ett sent avgörande i den 95:e minuten. Tränare för laget är Samuel Wowoah.

Ettan Norra: omgång 12

IF BP – Karlslunds IF FK

Söndag 16/8 kl. 17.00

Grimsta IP

Se matchen live på Sportexpressen Play. Länk:
https://www.sportexpressenplay.se/livestream/s-if-brommapojkarna-karlslunds-if-hfk-95ntde

BP intern skytteliga:

4 mål: Oskar Fallenius

2 mål: Christer Gustafsson

1 mål: Kristoffer Grauberg Lepik, Omar Faraj, Alexander Nilsson, Daniel Svensson, Jesper Arvidsson, Albin Linnér