Inför Herr: BP – IF Sylvia

Inför Herr: BP – IF Sylvia

Share

Inför Herr: BP – IF Sylvia

Försäsongen 2021 rullar vidare och herrarna är fortsatt obesegrade. Nu på lördag väntar en ny tuff utmaning när seriekonkurrenten IF Sylvia besöker Grimsta. Text: Philip KämpeF ...

Försäsongen 2021 rullar vidare och herrarna är fortsatt obesegrade. Nu på lördag väntar en ny tuff utmaning när seriekonkurrenten IF Sylvia besöker Grimsta.

Text: Philip Kämpe
Foto: Henke Råssmo

På fyra matcher detta år har BP tagit fyra segrar och har en imponerande målskillnad på 15-1. Senast tog man en stabil 5-0-seger mot IFK Luleå. En match som BP dominerade från start till slut och där Luleå egentligen aldrig hotade. Målskyttar blev; Marijan Cosic x2, Ali Suljic, Oskar Krusnell och Aron Sandén.

Nu väntar IF Sylvia som förra säsongen slutade på en femteplats i Ettan Norra. I de två mötena med Sylvia i fjol spelade BP 0-0 bägge gångerna. Så det lär bli en defensiv batalj på söndag. Det är även just försvarsspelet som kommer vara BP:s fokus i matchen säger huvudtränaren Christer Mattiasson:

– Fokus är att fortfarande sitta ihop som ett lag, jobba med överflyttningar och att jobba framåt. Att vara väldigt aggressiva i vårt försvarsspel, både att hitta det höga och det låga försvarsspelet. Det kommer vara fokus denna vecka, säger ”Kitten”.

Avsparkstid på lördag är kl. 13:00 och matchen ses live på BPTV Live.

Träningsmatch
BP – IF Sylvia
6:e mars
Kl. 13:00
Grimsta IP (ingen publik)
Se matchen live via denna länk.