Inför Herr: BP – Enskede IK

Inför Herr: BP – Enskede IK

Share

Inför Herr: BP – Enskede IK

BP försöker få upp matchpulsen och spelar på tisdagen den första av två matcher denna vecka. På tisdagskvällen besöker Enskede IK Grimsta IP. Matchstart kl. 19:00. I lördags sp ...

BP försöker få upp matchpulsen och spelar på tisdagen den första av två matcher denna vecka. På tisdagskvällen besöker Enskede IK Grimsta IP. Matchstart kl. 19:00.

I lördags spelade herrlaget årets första träningsmatch borta mot IFK Norrköping. En bra insats belönades tyvärr inte med ett positivt resultat då det slutade med en 3-1-förlust. BP valde i matchen mot Norrköping att spela med 22 spelare och därmed två olika startelvor i de två halvlekarna. Något liknade kan förväntas i matchen mot Enskede.

Matchen är herrlagets första hemmamatch i år och det är fri entré på Grimsta IP. För de som inte kan ta sig till Grimsta kommer man kunna se matchen på BPTV Live.

Motståndarna:
Enskede IK spelar till vardags i Division 2 och kommer under 2022 spela i Division 2 Södra Svealand. Under fjolåret spelade man i Norra Svealand och hamnade på en 8:e plats.

Träningsmatch:
BP – Enskede IK
1:a februari
Kl. 19:00
Grimsta IP, fri entré
Se matchen på BPTV Live

Text & bild: Philip Kämpe