Inför BP – Kalmar FF: Pigga smålänningar på besök
Foto: Erik Bjernulf

Inför BP – Kalmar FF: Pigga smålänningar på besök

Share

Inför BP – Kalmar FF: Pigga smålänningar på besök

Tre matcher återstår av Allsvenskan innan det månadslånga VM-uppehållet inleds. Av dessa tre matcher spelar BP två på hemmaplan, först ut Kalmar FF nu på fredag 18 maj 19.00. Bilje ...

Tre matcher återstår av Allsvenskan innan det månadslånga VM-uppehållet inleds. Av dessa tre matcher spelar BP två på hemmaplan, först ut Kalmar FF nu på fredag 18 maj 19.00. Biljetter via brommapojkarna.ebiljett.nu.

BP har tagit sina poäng på hemmaplan efter segrar mot BK Häcken och Djurgårdens IF. Föregående helg spelade BP mot GIF Sundsvall på bortaplan och fick inte med sig den bästa av prestationer och förlorade rättvist matchen mot ett Sundsvall som imponerat i Allsvenskan. Rasmus Alm är avstängd efter det röda kortet i slutet av matchen mot GIF Sundsvall i förra omgången.

Motståndare
Kalmar FF har flugit under radarn i förhandstipsen, men inlett Allsvenskan mycket upplyftande, för den som håller den rödvita kustklubben nära hjärtat. Efter åtta spelade omgångar ligger Kalmar på en meriterande fjärdeplats, trots det faktum att fixstjärnan Rasmus Elm varit otillgänglig för spel.

Senast vann Kalmar mot IK Sirius med 1-0 på hemmaplan. Kalmar har fått med sig resultaten och bland annat varit ett av lagen som besegrat regerande mästarna Malmö FF under inledningen av säsongen. Egna talanger, kryddat med brasilianska spetsspelare under ledning av nygamla tränaren Nanne Bergstrand har varit melodin som fått snurr på laget som tog SM.guld för tio år sen.

Allsvenskan
BP – Kalmar FF
Fredag 18 maj 19.00
Grimsta

Biljetter via brommapojkarna.ebiljett.nu

Matchen direktsänds via CMores kanaler.

Ladda upp inför matchen med AW på Hesselby Slott.