Inför BP – IK Sirius
Foto: Henke Råssmo

Inför BP – IK Sirius

Share

Inför BP – IK Sirius

Allsvenskan på Grimsta är något alldeles extra och lördag 14 juli är det åter dags att klä sig rödsvart och sjunga fram BP till tre nya poäng. Avspark 18.00 på Grimsta. I BP ...

Allsvenskan på Grimsta är något alldeles extra och lördag 14 juli är det åter dags att klä sig rödsvart och sjunga fram BP till tre nya poäng. Avspark 18.00 på Grimsta.

I BP har den svaga insatsen mot Dalkurd lämnats därhän och under veckan har fullt fokus legat på att återhämta sig och förbereda sig på den vitkiga matchen mot IK Sirius lördag 18.00. Markus Gustafsson och Christopher Brandeborn återvänder båda från sina avstängningar, medan Petar Petrovic (skada) och Mohanad Jeahze (sjukdom) fortsatt är indisponibla. Övriga truppen är uttagningsbar, frånsett Philip Hellquist som blir spelklar först när den svenska övergångsperioden inleds 15 juli.

Motståndare
Det är inga lyckliga dagar på Studenternas i Uppsala efter att Sirius öppnat Allsvenskan svagt och endast samlat ihop fem poäng under våren och sommaren. Efter VM-uppehållet har Sirius spelat två matcher hemma i Uppsala och förlorat båda klart, senast mot Malmö FF med 4-0. I Sirius-truppen har vi möjlighet att välkomna sex BP-fostrade tillbaka till Grimsta i form av Stefano Vecchia, Ian Sirelius. Tim Björkström, Mauricio Albornoz, Karl Larson och Philip Haglund.

Allsvenskan
BP – IK Sirius
14 juli 18.00
Grimsta

Förköp din biljett via brommapojkarna.ebiljett.nu

Matchen direktsänds via CMore.se och CMores tv-kanaler.