Inför BP – Gamla Upsala SK: Två nyförvärv kan debutera

Inför BP – Gamla Upsala SK: Två nyförvärv kan debutera

Share

Inför BP – Gamla Upsala SK: Två nyförvärv kan debutera

Efter den övertygande segern mot KIF Örebro är det nu dags för match mot Gamla Upsala SK. Förhoppningsvis får vi se ett par av BPs nyförvärv äntra Grimsta-mattan. Text: Tore Kl ...

Efter den övertygande segern mot KIF Örebro är det nu dags för match mot Gamla Upsala SK. Förhoppningsvis får vi se ett par av BPs nyförvärv äntra Grimsta-mattan.

Text: Tore Kleist
Foto: Örjan Jacobsson

Den här tiden på året är det glest i många klassrum och arbetsplatser på grund av influensor och förkylningar. Det gäller även fotbollslagen och BPs tränare Marcelo Fernández konstaterar inför lördagens match mot GUSK:
– Vi fortsätter tyvärr att dras med en hel del sjukdomar och skador, men förhoppningsvis får vi se ett par av våra nyförvärv debutera. Målvakten Josephine Frigge och kantspelaren Anna Thim finns med i matchtruppen. Vi vill gärna se att de nya i gruppen fortsätter att integreras och att vi därmed utvecklas som lag vecka för vecka.

Motståndarna
Gamla Upsala SK bildades 1947 och har sedan start haft sin förankring i Gamla Uppsala och de nordöstra kommundelarna. Fotbollen har alltid varit den dominerande idrotten, men klubben har också haft t.ex. bandy, bordtennis och innebandy på programmet. Damlaget kom förra året på sjätte plats i Division 1 Norra Svealand.

Vi skriver som förra veckan: Ställ väckarklockan, ladda med stabil frukost, fyll termosen med något varmt och gör en utflykt till Grimsta! Avspark 11.30.

BP:s preliminära matchtrupp:
Josephine Frigge (mv), Kaisa Nilsson (mv), Michaela Larsson, Alice Carlsson, Felicia Thörngren, Alexsandra Lobanova, Filippa Wallén, Rebecka Lundblad Roth, Eldina Ahmic, Estibaliz Montes de Oca, Michelle Rojas Flores, Anna Thim, Fia Jonsson, Aisha Faiqi, Maja Viklander + 2-3 spelare från U-truppen.

Träningsmatch
BP – Gamla Upsala SK
Lördag 9 februari kl 11.30
Grimsta IP, Gulddragargränd 100, Vällingby
Fri entré