Inför BP-Djurgården: Allsvenskt genrep hemma på Grimsta
Foto: Erik Bjernulf

Inför BP-Djurgården: Allsvenskt genrep hemma på Grimsta

Share

Inför BP-Djurgården: Allsvenskt genrep hemma på Grimsta

Allsvenskan 2018 närmar sig med stormsteg och för BP återstår ett genrep inför premiären. Lördag 24 mars kommer den allsvenska konkurrenten Djurgårdens IF på besök till Grimsta. En ...

Allsvenskan 2018 närmar sig med stormsteg och för BP återstår ett genrep inför premiären. Lördag 24 mars kommer den allsvenska konkurrenten Djurgårdens IF på besök till Grimsta. En bra värdemätare för BP som kommer med en skadefri och pigg trupp. Avspark 15.00 hemma på Grimsta. Säkra din biljett via brommapojkarna.ebiljett.nu.

För BP har de starka resultaten från de första träningsmatcherna ersatts av sämre resultat, men fortsatt starka prestationer. Fokus under försäsongen är som bekant att svetsa samman truppen och sätta de taktiska delarna i hur laget ska agera under matcherna. Senaste helgen spelades dubbla träningsmatcher. Mot IFK Göteborg blev det förlust med 3-0 och mot SJK blev det förlust med 1-2.

I BP saknas Eric Johana Omondi och David Ochieng som spelar landskamp med Kenya. I övrigt har inga skador noterats sedan förra helgens matcher.

Petar Petrovic är åter i spel efter rehab under vintern. Foto: Henke Råssmo

Motståndare
Djurgården har efter flera år av stadiga sjundeplatser i Allsvenskan seglat upp som en toppkandidat. 2017 säkrades en tredjeplats och i maj väntar final i Svenska Cupen mot Malmö FF. Klubben har av flera nämnts som en av flera utmanare till Malmö FF när SM-guldet ska delas ut.

I Djurgårdens trupp finns många beröringspunkter. Jacob Une Larsson, Hampus Finndell, Besard Sabovic, Jesper Karlström, Jonathan Augustinsson, Tommi Vaiho, och Felix Beijmo har alla flertalet ungdomsår i BP bakom sig. Vi passar på att önska samtliga välkomna hem till Grimsta på lördag.

Senaste BP och Djurgården möttes var i Svenska Cupens gruppspel 2017, BP var hemmalag och matchen slutade 1-1 efter BP-mål av Luca Gerbino Polo.

Träningsmatch
BP – Djurgårdens IF
Lördag 24 mars 15.00
Grimsta IP

Köp biljett i förväg för att få biljetten billigare och en smidigare entré på Grimsta.

Matchen sänds via CMore.se och säkrar du ditt säsongsabonnemang via att klicka här på BPs hemsida så tillfaller en del av intäkterna BP.