Inbjudan till årsavslutningar 2018

Inbjudan till årsavslutningar 2018

Share

Inbjudan till årsavslutningar 2018

Fotbollssäsongen är inne i de sista omgångarna av seriespel och några enstaka utomhuscuper återstår innan de flesta BP-lagen flyttar inomhus för träningspass. BP ordnar olika forme ...

Fotbollssäsongen är inne i de sista omgångarna av seriespel och några enstaka utomhuscuper återstår innan de flesta BP-lagen flyttar inomhus för träningspass. BP ordnar olika former av säsongsavslutningar tillsammans med Leos Lekland och Jumpyard Barkarby.

Vi upprepar succén från förra året och har vår säsongsavslutning på Leos Lekland. 23-24 oktober öppnar BP dörrarna på Leos Lekland i Bromma. Mellan 18.00-20.00 är det fritt inträde för BP-familjen. Alla spelare får en medalj och en fin kväll med lek i Leos Leklands hinderbanor. Det bjuds på saft och bulle till alla barn. Vill ni äta middag under kvällen så finns den möjligheten. Deltagandet på Leos Lekland är gratis, men föranmälan krävs. Föranmäl närvaro via den här länken.

Tisdag 23 oktober är det öppet för Knatteskolans deltagare, födda 2011, 2012 och 2013. Anmälan
Onsdag 24 oktober är det öppet för BP-spelare födda 2007-2010Anmälan

Lag födda 2006 och tidigare bjuds till säsongsavslutning söndag 11 november i samband med matchen mellan BP och Trelleborgs FF i Allsvenskans sista omgång. Det bjuds på korv och dryck samt att alla får medalj. Alla lag kommer då att få sitta på nya läktaren. Ni måste anmäla er i förväg till oscar.theren@brommapojkarna.se för att komma till avslutningen.

Vill ditt lag arrangera en egen avslutning? Då vill vi tipsa om JumpYard, BPs senaste samarbetspartner, som kan fixa en riktigt rolig avslutning för laget.

Den nyöppnade trampolinparken JumpYard. JumpYard erbjuder en bra lösning på 100kr/pers för hoppning, strumpor och glass vid bokning för minst 10 personer mån-tors. För mer info: Jumpyard.se