Herrarna tog andra raka segern

Hemma mot Trelleborg blev det en ny seger för BP:s herrar. 4-2 blev slutsiffrorna när Oscar Pettersson gjorde två mål och blev återigen matchvinnare för BP. Andra raka segern o ...

Andra raka segern och totalt årets tredje vinst säkrades för BP mot Trelleborgs FF på Grimsta.

BP rivstartade matchen och redan i den fjärde matchminuten kunde Marijan Cosic göra sitt första mål för säsongen och 1-0 till BP. En kort stund senare passade Rodin Deprem fram till Oscar Pettersson som kunde göra 2-0.

BP fortsatte framåt i den andra halvleken och det resulterade i att Rodin Deprem kunde styra in 3-0 assisterad av Oscar Krusnell. Bara minuten senare gjorde dock Trelleborg 3-1 men BP svarade direkt och kunde göra 4-1 när duon Rodin Deprem och Oscar Pettersson hittade varandra igen. Återigen var det Rodin som spelade fram till Oscar som bombade in bollen i nättaket.

Slutresultatet fastställdes på tillägstid när Trelleborg reducerade till 4-2 men då var matchen redan avgjord. Tre sköna poäng plockades därmed in av herrarna som nu står på tio pinnar efter sex omgångar.

BP – Trelleborgs FF
4-2 (2-0): 1-0 Marijan Cosic 4′, 2-0 Oscar Pettersson 13′, 3-0 Rodin Deprem 51′, 3-1 Henry Offia 52′, 4-1 Oscar Pettersson 55′, 4-2 Isak Jönsson 90+2′.

BP:s laguppställning
Olsson – Jelassi, Frej, Sögaard, Krusnell (Rashidi) – Maripuu (Tesfai) – Pettersson (Zlotnik), Sandberg Magnusson, Cosic – Deprem (Vasic)