Herr U: P19 avslutar seriespelet borta mot Enskede på lördag.

Herr U: P19 avslutar seriespelet borta mot Enskede på lördag.

Share

Herr U: P19 avslutar seriespelet borta mot Enskede på lördag.

P19 stänger på lördag en lång tävlingssäsong som innehållit spel i både skandinaviska mästerskapen och allsvenskan. Med en stor omsättning av spelare som antingen flyttats upp i d ...

P19 stänger på lördag en lång tävlingssäsong som innehållit spel i både skandinaviska mästerskapen och allsvenskan. Med en stor omsättning av spelare som antingen flyttats upp i den egna organisationen eller fått möjlighet i andra ligor både inom och utom landet har möjligheter öppnats för de många duktiga killar som finns i akademin. Ett helt vanligt år således.

Tränarduon Engberg / Rydén har givet förutsättningarna under året lockat fram det bästa ur truppen. Senast hemma på Grimsta IP stod man emot ett särskilt starkt Norrköping och hade med det rätta flytet kunnat välta gästerna. Marginalerna var inte med killarna riktigt den kvällen och stolpe in istället för stolpe ut hade gjort skillnad.

Mötet med Enskede är en sista möjlighet att avancera i tabellen , möjligen är det av ett akademiskt värde mer än sportsligt, och göra en fortsatt sista bra prestation för säsongen. Förberedelserna är gjorda, taktiken klar nu är det insatsen på planen kvar. 

P19 allsvenskan norra

Enskede – BP

Lördag 3 okt 14:00

Enskede IP