Herr U: Ny seger i ligacupen.

Herr U: Ny seger i ligacupen.

Share

Herr U: Ny seger i ligacupen.

Ett motiverat P19 samlades och drog upp linjerna för lördagkvällens match med Vasalund. Något av ett prestigemöte som har framkallat både det bästa och sämsta från gång till annan ...

Ett motiverat P19 samlades och drog upp linjerna för lördagkvällens match med Vasalund. Något av ett prestigemöte som har framkallat både det bästa och sämsta från gång till annan under åren som gått. 

BP drog längsta strået och tränare Erik Engberg sammanfattar.

-Vi har lagt mycket tid och engagemang på att bli produktiva, och det har burit frukt i två raka nu. Vi är ödmjuka inför det hårda arbetet som måste läggas ned, och jag tycker att laget tar sig an matchens skeden på ett bra sätt ikväll.

Felix Strängborn fortsätter göra mål, varför och hur det känns berättar han själv.

-Jag känner mig i bra form. Sen är det väldigt kul att göra mål och hjälpa laget. Mina medspelare hittar mig bra i boxen så jag har mycket att tacka dem för. Jag tränar mycket avslut på egen hand också och det har gett resultat.

Matchen i övrigt reflektion?

-En väldigt skön känsla med ännu en seger, jag tycker att vi gör en ganska bra match. Vi styr spelet och skapar chanser emedans Vasalund inte kommer till så mycket. Sen i andra halvlek när vi gör 2-0 så tycker jag att matchen är punkterad.

Ligacupen 

BP – Vasalund 4-0 (1-0) 

Målskyttar BP Felix Strängborn 2 Kingsley Okafor Chibuike 2