HERR: Träningsmatch mot AIK lördag 27 januari 14:00
Foto: Erik Bjernulf

HERR: Träningsmatch mot AIK lördag 27 januari 14:00

Share

HERR: Träningsmatch mot AIK lördag 27 januari 14:00

Efter 3-0 mot Djurgården i lördags är det nu dags för försäsongens andra träningsmatch och även denna gång väntar lokalt motstånd då seriekollegorna AIK kommer till Grimsta. Avspa ...

Efter 3-0 mot Djurgården i lördags är det nu dags för försäsongens andra träningsmatch och även denna gång väntar lokalt motstånd då seriekollegorna AIK kommer till Grimsta. Avspark sker 14:00 lördag 27 januari och vi påminner om rådande väskförbud.

Läget i BP
Tre träningsveckor är gjorda och en träningsmatch spelad. Efter matchen mot Djurgården konstaterade huvudtränare Andreas Engelmark att känslan är att vi ligger längre fram än motsvarande tid förra säsongen. Många spelare i laget var med under hösten och de nyförvärv som kommit in har tagit plats på ett bra sätt. Mot Djurgården fick se 45 minuter för både Erik Björkander och Rasmus Örqvist, medan Frederik Christensen gjorde 88 minuter i matchdebuten för BP.

Även i matchen mot AIK kommer vi att få se flera unga spelare få speltid, spelare som inte är helt hundra för spel kommer inte att nyttjas i denna träningsmatch. Truppen till matchen presenteras en timme innan avspark.

Motståndet
AIK har likt BP varit igång i tre veckor. AIK har hunnit med ett kortare träningslager i Portugal där de mötte tjeckiska Slavia Prag och förlorade med 2-0. Under den senaste veckan har de hunnit med två träningar på Grimsta då Solnas fotbollsplaner inte var spelbara. Det korta besöket påverkade dock inte BP:s verksamhet. Truppmässigt händer det en hel del i AIK för stunden och undertecknad hänvisar till AIK:s kanaler för att få full koll på vilka som är kvar och inte.

Träningsmatch Herr
BP – AIK
Lördag 27 januari 14:00
Grimsta IP
Köp biljett via bp.ebiljett.nu
Matchen sänds på Discovery Plus

På Grimsta är kioskerna och biljettluckan helt kontantfri.