HERR: Inför IFK Norrköping – BP
Tim Waker. FOTO: Erik Bjernulf.

HERR: Inför IFK Norrköping – BP

Share

HERR: Inför IFK Norrköping – BP

Imorgon på Platinumcars Arena möts två lag som inlett säsongen imponerande. Både IFK Norrköping och BP kommer från uddamålsförluster och behöver studsa tillbaka för att hänga med ...

Imorgon på Platinumcars Arena möts två lag som inlett säsongen imponerande. Både IFK Norrköping och BP kommer från uddamålsförluster och behöver studsa tillbaka för att hänga med i toppen av tabellen. Avspark kl. 17.30.

Läget i BP

Efter sex matcher utan förlust så föll BP tungt hemma mot IK Sirius med 2-1. Matchen mot det blåsvarta laget från Uppsala var jämn och hade lika gärna kunnat sluta med ett annat resultat. BP kommer behöva prestera bättre än senast för att kunna störa IFK Norrköping. 

I BP är samtliga spelare tillgängliga för spel förutom Richie Omorowa och André Calisir som båda är avstängda. Det faktum att skadelistan är tom och poängen kommit i rask takt har bidragit till att stämningen är god, trots förlusten senast.

Om IFK Norrköping

Morgondagens hemmalag kommer från två raka förluster. Senast föll laget med 2-1 borta mot Kalmar FF och dessförinnan hemma mot IF Elfsborg med samma siffror. Trots att formen pekar aningen nedåt så kommer förlusterna i svåra matcher och innan de så hade östgötalaget tre raka segrar. 

IFK Norrköping befinner sig på femteplats i serien och har en poäng mer än BP. “Peking” har ett bra lag, men Totte Nyman och Arnor Sigurdsson är två som sticker ut och det gäller för BP att ha koll på dem två i 90 minuter. 

Inbördes har IFK Norrköping gått segrande ur de senaste striderna. BP har inte lyckats ta någon poäng på de fem senaste försöken mot motståndet som stundar. 

Avspark lördag 3 juni kl.17.30 på Platinumcars Arena. Köp biljett på https://ifknorrkoping.se/biljetter/.  Matchen sänds på Discovery+. https://www.discoveryplus.com/se/sport/fotboll/allsvenskan