HERR: Inför BP – IF Elfsborg

HERR: Inför BP – IF Elfsborg

Share

HERR: Inför BP – IF Elfsborg

Imorgon, söndag 8 oktober, gästas BP av IF Elfsborg. Precis som föregående match ställs BP på prov då serietvåan står på andra sidan. Avspark kl. 15.00. Läget i BP Som det o ...

Imorgon, söndag 8 oktober, gästas BP av IF Elfsborg. Precis som föregående match ställs BP på prov då serietvåan står på andra sidan. Avspark kl. 15.00.

Läget i BP

Som det ofta sett ut under hösten stod BP för en fin insats som resulterade i noll poäng. I Malmö senast mot serieledarna låg BP under med två mål mot noll i halvtid, men de för dagen rosaklädda i BP imponerade stort i andra halvlek och mesta mästarna ska vara glada att de kom undan med tre poäng. 

Inför matchen befinner sig BP på kvalplats med tre poäng ned till Degerfors IF som just nu åker ur allsvenskan. BP är precis som morgondagens motståndare i stort poängbehöv, men det av olika anledningar då de befinner sig i olika ändar av tabellen. 

Om Elfsborgs IF

Boråslaget har imponerat stort under säsongen och är endast en poäng bakom Malmö FF som toppar tabellen. Det gulsvarta laget har precis som föregående säsonger varit starka i omställningsspelet. IF Elfsborg är bekväma både med och utan boll och det gäller för BP att inte ta några onödiga risker när de har bollen inom laget.

IF Elfsborg kommer från två raka uddamålssegrar och dessförinnan två raka förluster. När lagen möttes på Borås Arena i våras vann hemmalaget med 5-0. 

Köp din biljett här https://bp.ebiljett.nu/

Avspark på Grimsta IP kl. 15.00 söndag 8 oktober.