HERR: Inför BP – GIF Sundsvall
Wilmer Odefalk. FOTO: Erik Bjernulf

HERR: Inför BP – GIF Sundsvall

Share

HERR: Inför BP – GIF Sundsvall

Imorgon spelar BP mot GIF Sundsvall på Grimsta IP. Det är genrepet inför den allsvenska premiären som är 31 mars borta mot GAIS. Avspark kl. 14.00.  Läget i BP Efter at ...

Imorgon spelar BP mot GIF Sundsvall på Grimsta IP. Det är genrepet inför den allsvenska premiären som är 31 mars borta mot GAIS. Avspark kl. 14.00. 

Läget i BP

Efter att ha åkt ut mot Halmstads BK i kvartsfinalen av Svenska Cupen vann BP mot Mjällby AIF i en träningsmatch. 2-1 var slutresultatet. BP har under försäsong och cupspel stått för goda resultat och kommer in till genrepet mot GIF Sundsvall med en bra känsla. 

Liam Tahwildaran, Kevin Ackermann, Liam Jordan, Mario Butros och Gustav Sandberg Magnusson missar samtliga matchen till följd av skada. Tim Waker och Alfons Lohake är båda tillbaka i träning efter skadefrånvaro.

BP har även fyra spelare iväg på landslagsuppdrag i Filip Sidklev, Daleho Irandust, André Calisir och Lucas Bergström.

Om motståndet

“Giffarna” lämnade gruppspelet av Svenska Cupen med en poäng. Norrlandslaget åkte 2022 ut ur den högsta serien och hade i fjol kämpigt i superettan. GIF Sundsvall landade på en tiondeplats och var endast två poäng bättre än Skövde AIK som höll sig kvar efter kval.

Avspark lördag 23 mars kl. 14.00 på Grimsta IP
Fri entré
Matchen sänds via livesport.expressen.se