Helgens matcher för U-trupperna

Helgens matcher för U-trupperna

Share

Helgens matcher för U-trupperna

En fin sommarhelg med fotboll - drömlivet! Så här ser spelschemat för DamU och HerrU ut. Lördag 15/6 14.00: P19: AIK - BP, Skytteholms IPTvå omgångar av vårserien återstår och ...

En fin sommarhelg med fotboll – drömlivet! Så här ser spelschemat för DamU och HerrU ut.

Lördag 15/6 14.00: P19: AIK – BP, Skytteholms IP
Två omgångar av vårserien återstår och BP har sedan några matcher tillbaka redan säkrat en av de sju platserna till slutspelsserien till hösten. BP ligger etta i tabellen och ställs i helgen mot AIK som ligger på fjärde plats.

Söndag 16/6 14.00: F19: Morön BK – BP, Skogsvallen
Sista matchen innan sommaruppehållet spelas i Skellefteå där Morön tar emot BP. BP har häng på toppen och ligger på tredjeplats i tabellen. För att gå vidare till höstens semifinaler i F19 Allsvenskan krävs minst en andra plats i tabellen. BP jagar närmast Umeå IK, tre poäng före. Morön ligger på sjätte plats i tabellen.

Söndag 16/6 15.00: P17: Älvsjö AIK – BP, Älvsjö IP
Även P17 har sedan några matcher tillbaka säkrat spel i höstens slutspelsserie, detta efter att ha vunnit tio av de elva inledande omgångarna. I helgen ställs BP mot Älvsjö AIK som inte har möjlighet att ta sig upp till slutspelsplats.

Tisdag 18/6 19.00: F17: Västerås BK30 – BP, Ringvallen
Sista matchen innan sommaruppehållet på nästan två månader. BP har chans att ytterligare befästa toppositionen i tabellen. Västerås ligger på femte plats i tabellen med nio inspelade poäng.