Flera landslagskallelser till landskamper i augusti och september

Flera landslagskallelser till landskamper i augusti och september

Share

Flera landslagskallelser till landskamper i augusti och september

Som brukligt väntar landskamper i slutet av augusti och början av september. Hemsidan har samlat alla uttagna BP-spelare i den här artikeln, som uppdateras efterhand att trupperna ...

Som brukligt väntar landskamper i slutet av augusti och början av september. Hemsidan har samlat alla uttagna BP-spelare i den här artikeln, som uppdateras efterhand att trupperna tas ut. 

Text: Peter Appelquist

Kenya Herr
Eric Johana Omondi och David Ochieng har båda kallats till Kenyas landslag och truppen som gör sig redo för spel mot Ghana i kvalet till Afrikanska Mästerskapen. Matchen spelas 8 september 15.00.

Sverige Herr
BP-fostrade Kristoffer Nordfeldt, Ludwig Augustinsson, Albin Ekdal och John Guidetti är uttagna till landskamperna mot Österrike och Turkiet 6 och 10 september.

Gabon Herr
BP-fostrade Serge-Junior Martinsson Ngouali är uttagen till Gabons landslag.

Sverige U23
BP-fostrade Amanda Nildén är uttagen till fyrnationsturneringen i Norge 29 augusti-3 september där Sverige möter England, USA och Norge.

Sverige U21
BP-fostrade Jonathan Augustinsson, Felix Beijmo och Joel Asoro har tagits ut till U21-landslagets EM-kval mot Ungern och Turkiet 7 och 11 september. Matcherna spelas i Falkenberg och Helsingborg.

Ryssland F19
Alexsandra Lobanova har kallats till landslagssamling för det ryska F19-landslaget.

Sverige P18
Ahmed Bonnah har kallats till P18-landslagets fyrnationsturnering i Gästrikland med matcher mot Danmark, norge och Österrike. Även BP-fostrade Hampus Finndell och Dejan Kulusevski är med i truppen.

Estland P18
Kristoffer Grauberg Lepik är uttagen till landslagssamling med Estlands P18-landslag.

Sverige P17
Jack Lahne, Felix Bennarp och Kristoffer Westerberg har kallats till P17-landslaget som spelar fyrnationsturnering i Hälsingland mot Norge, Rumänien och Österrike 5-11 september.

Sverige P16
Alexander Westberg och Robin Safari har kallats till P16-landslagets dubbelmatcher mot Slovakien 4 och 6 september.

Sverige P15
Nils Wallenberg och Kristoffer Krebs har kallats till P03-landslagets första landskamp som spelas mot Finland 21 och 23 augusti.
Nils Wallenberg, Kristoffer Krebs och Adam Hellqvist har kallats till P15-landslagets matcher mot Norge 18 och 20 september. Matcherna spelas i Malung och Mora.