Fler spelare förlänger med BP inför 2018
Lovisa Norrby och Filippa Wallén är två av de som skrivit på för 2018. Foto: Örjan Jacobsson

Fler spelare förlänger med BP inför 2018

Share

Fler spelare förlänger med BP inför 2018

I förra veckan säkrade Staffan Jacobsson tre spelare inför 2018. Under torsdagskvällen skrev ytterligare sex spelare på för ytterligare en säsong i BP, i jakten på en plats i Elite ...

I förra veckan säkrade Staffan Jacobsson tre spelare inför 2018. Under torsdagskvällen skrev ytterligare sex spelare på för ytterligare en säsong i BP, i jakten på en plats i Elitettan 2019. I dagarna har Fia Jonsson, Lovisa Norrby, Esti Montes de Oca, Joy Mertzig, Filippa Wallen och Emelie Joelsson valt att förlänga sina kontrakt med BP.
– Givetvis glädjande att kunna fortsätta jobba med dessa spelare under 2018, säger Sportchef Staffan Jacobsson.

Sportchef Staffan Jacobsson har verkligen fått upp andan efter den snöpliga kvalförlusten till Elitettan och förlängningarna visar också på en rejäl revanschlusta från spelartruppen.
– Det finns stora utvecklingsmöjligheter hos alla sex. Nu börjar grunden för truppen 2018 sakta formas. Vi bygger vidare, målet är att vinna serien och sen även ta kvalet denna gång.

För Fia Jonsson blir det chans till revansch efter att säsongen 2017 avbröts i förtid när en korsbandsskada kom i juni.
– Under året som gick blev BP och laget som en familj för mig, trots att min säsong slutade mycket tidigare än jag önskat, säger Jonsson till IFBP.se.
– Nu känner jag mig revanschsugen och kan inte tänka mig en bättre grupp att det göra det tillsammans med. Vi har något stort på gång och jag är glad att få vara en del av säsongen 2018.

Lovisa Norrby är en av spelarna som varit med under hela säsongen 2017 och som också pekar på revanschlustan och viljan att på nytt vinna Division Ett-serien och sedan lyckas ta sig igenom kvalet till Elitettan.
– Klubben och laget har en hög målsättning inför nästa säsong vilket känns spännande att vara del av, säger Norrby.
– Att välja BP var inte ett särskilt svårt val, jag ser verkligen fram emot att få spela med så bra spelare runt mig.
– Jag tycker om vårt spelsätt och tror att jag kan fortsätta utvecklas nästa år