Faniel Zerai ny assisterande i damlaget

Faniel Zerai ny assisterande i damlaget

Share

Faniel Zerai ny assisterande i damlaget

Vi välkomnar Faniel Zerai som ny assisterande tränare i BP:s damlag. Samtidigt lämnar Frida Sjöberg rollen för en kommande period som föräldraledig efter att blivit mamma i novemb ...

Vi välkomnar Faniel Zerai som ny assisterande tränare i BP:s damlag. Samtidigt lämnar Frida Sjöberg rollen för en kommande period som föräldraledig efter att blivit mamma i november. Zerai kommer senast från AIK:s akademi och har även en bakgrund med Bele Barkarby FF.
– Jag ser väldigt mycket fram emot det här, säger Faniel Zerai.

Text och foto: Peter Appelquist

Zerai presenterades för spelartruppen i samband med träningsmatchen mot Enskede IK i förra veckan och har varit på plats vid veckans träningar för att få en tidig bild av laget och verksamheten.
– Jag har försökt att få Faniel till BP sen hösten 2016, till slut så nappade han. Kommer att bli en utmärkt pusselbit i ledarteamet. Analytisk, lugn och bra på att utveckla spelare, sammanfattar Staffan Jacobsson, sportchef dam.

– Det blåser positiva vindar runt BP och jag är glad att få bli del av det, säger Faniel Zerai.
– Jag har följt det här laget länge och det känns jättekul att vara här nu.

Damlaget tränar ett pass till 2019 innan ett uppehåll väntar i december. Laget återsamlas i början av januari för att ladda för Elitettan 2020.