F17: SM-semifinal mot Göteborg
Foto: Ronny Gutebrand

F17: SM-semifinal mot Göteborg

Share

F17: SM-semifinal mot Göteborg

Semifinalerna duggar tätt under hösten och för F17 väntar en direkt avgörande match mot IFK Göteborg nu på söndag 22 oktober. Avspark sker 14:30 på Prioritet Serneke Arena i Göteb ...

Semifinalerna duggar tätt under hösten och för F17 väntar en direkt avgörande match mot IFK Göteborg nu på söndag 22 oktober. Avspark sker 14:30 på Prioritet Serneke Arena i Göteborg.
– En kul och spännande utmaning, säger Anders Blomqvist, huvudtränare för Dam U-truppen. Vi möter ett bra IFK Göteborg som gjort det bra under säsongen och även har spelare som fått testa på seniorspel.

Vårt rödsvarta F17 tog sig till semifinal efter en urstark seger med 1-0 mot Hammarby IF på bortaplan. Segermålet var en delikatess från Sirelle Maroutian som hittade krysset från 25 meter. Nu väntar ett tufft motstånd, som det ska vara i SM-semifinal. IFK Göteborg tog sig till semifinal efter seger mot BK Häcken i kvartsfinalen. ”Blåvitt” ledde med 4-0 i halvtid men släppte in Häcken i matchen. Slutresultatet skrevs då till 5-3.