Emma Lillbäck följer med BP upp i Elitettan

Emma Lillbäck följer med BP upp i Elitettan

Share

Emma Lillbäck följer med BP upp i Elitettan

Bollstanäs SK föll i kvalet till Elitettan, men Emma Lillbäck får chansen i näst högsta serien ändå. Under tisdagen skrev kantspelaren på för BP inför återkomsten i Elitettan 2019. ...

Bollstanäs SK föll i kvalet till Elitettan, men Emma Lillbäck får chansen i näst högsta serien ändå. Under tisdagen skrev kantspelaren på för BP inför återkomsten i Elitettan 2019.
– Emma är en stark och rejäl kantspelare som kan användas både som ytter och ytterback, säger Staffan Jacobsson, Sportchef.

Emma Lillbäck har varit Bollstanäs SK trogen sedan de första stegen togs på en fotbollsplan. Från det att bollen nuddade fötterna har resan stadigt gått uppåt och 19-åringen har fått mer och mer speltid på seniornivå. Under säsongen 2018 blev det 21 starter i Division Ett Norra Svealand och dessutom stänktes fem mål in från ytterpositionen.
– Jag ser fram emot att få chansen i Elitettan, säger Lillbäck.
– För att jag ska utvecklas behövs en ny utmaning och Elitettan är ett bra steg. Dessutom har jag fått ett bra intryck av BP som förening och laget har stor potential.

Lillbäck har tränat med laget under veckan, en träningsvecka som avslutas torsdag kväll med träningsmatch mot FC Djursholm. Efter den väntar ledighet i december innan försäsongsträningen drar igång på allvar i januari.