DAM: Inför sista träningsmatchen innan cupen
Foto: Erik Bjernulf

DAM: Inför sista träningsmatchen innan cupen

Share

DAM: Inför sista träningsmatchen innan cupen

Efter ledig helg med spelare på landslagssamlingar är vi tillbaka i matchfokus denna lördag. Vi tar emot Djurgårdens IF hemma på Grimsta i vad som är ett genrep inför Svenska Cupe ...

Efter ledig helg med spelare på landslagssamlingar är vi tillbaka i matchfokus denna lördag. Vi tar emot Djurgårdens IF hemma på Grimsta i vad som är ett genrep inför Svenska Cupens gruppspel som inleds nästa helg.

I laget kan vi notera att Klara Andrup inte är spelbar efter den skada hon ådrog sig mot IFK Norrköping. Även Fanny Hjelm Rönnlund klev av då och kommer inte till spel denna lördag.

Tre träningsmatcher har spelats och tre segrar har noterats, enligt huvudtränare Daniel Gunnars har motståndets kvalité stegrats för varje match.
– Djurgården ser vi som den hittills starkaste motståndaren när vi går in i den här träningsmatchen, säger han till BPTV.

Djurgårdens IF har haft en större omsättning i sin trupp under vintern. BP-bekanta Alexsandra Lobanova saknas på grund av skada men vi kommer att få besök av den tidigare BP-tränaren Marcelo Fernandez som tog över dom Djurgårdens tränare i somras. Under försäsongen har Djurgården spelat fyra träningsmatcher och i turordning förlorat mot Bröndy IF, 0-1, förlorat mot Röa, 1-2, vunnit mot KIF Örebro, 3-0 och förlorat mot BK Häcken, 3-1.

Träningsmatch
BP – Djurgårdens IF
Grimsta IP
Lördag 2 mars 13:00

Se matchen på BPTV.se