DAM: Inför Häcken hemma
Foto: Örjan Jacobsson

DAM: Inför Häcken hemma

Share

DAM: Inför Häcken hemma

Ny hemmamatch på Grimsta och vi ställs mot tufft motstånd i form av cuptvåan BK Häcken. Avspark söndag 11 juni 13:00. Köp biljett via bp.ebiljett.nu. Vi kommer senast från en t ...

Ny hemmamatch på Grimsta och vi ställs mot tufft motstånd i form av cuptvåan BK Häcken. Avspark söndag 11 juni 13:00. Köp biljett via bp.ebiljett.nu.

Vi kommer senast från en tung förlust mot Djurgården där vi gör många bra saker, men även har svårt att sätta de chanser vi skapar. Ett tidigt baklängesmål gjorde att vi fick jaga länge, när vi sen fick in kvitteringen så släcktes hoppet närmast omgående. Värt att notera är att Saga Swedman gjorde sitt första allsvenska mål.

Resultatet innebär att vi fortsatt är kvar under strecket och kommande två matcher bjuder på rejält motstånd då vi möter de båda cupfinalisterna efter varandra. Först ut BK Häcken, därefter Hammarby IF. I vår jakt på poäng blir det två rejäla värdemätare.

I skrivande stund har inga förändringar skett i truppen sett till nya skador eller avstängningar.

Motstånd
BK Häcken är serieledare och har gjort en stark säsongsinledning. Dessutom tog de sig till cupfinal i tisdags, där de dock fick se sig besegrade av Hammarby med klara 3-0. I seriespelet har det gått bättre och de är serieledare efter att i senaste matchen vunnit med 1-0 mot Kristianstads DFF efter ett sent avgörande genom comebackande Filippa Curmark.

OBOS Damallsvenskan
BP – BK Häcken
11 juni 13:00
Grimsta IP
bp.ebiljett.nu
Viaplay