Dags för BP Volkswagen Cup 2019

Dags för BP Volkswagen Cup 2019

Share

Dags för BP Volkswagen Cup 2019

Andra helgen i augusti bjuder åter på den främsta ungdomsturneringen - BP Volkswagen Cup spelas på Grimstas planer för de starkaste lagen födda 2009, 2008 och 2007. Få koll på all ...

Andra helgen i augusti bjuder åter på den främsta ungdomsturneringen – BP Volkswagen Cup spelas på Grimstas planer för de starkaste lagen födda 2009, 2008 och 2007. Få koll på alla matcher via http://bpvolkswagencup.se/

BP Volkswagen Cup har spelats sedan 2006 och har burit andra namn, men de tre senaste åren är vi stolta att ha Volkswagen som samarbetspartner till cupen.
– Arrangemanget växer för varje år och vi bjuds alltid på fantastisk fotboll, hälsar turneringsgeneralen Oscar Therén.

Grimsta kommer att vara fyllt av fotboll, precis som vanligt, och under helgen spelas matcher på Grimsta A, Grimsta B, i Grimstatältet, på Hässelängens Bollplan samt på Hässelby Gårds Bollplan. Turneringen hålls ihop och det blir mycket liv och rörelse.
– Jag hoppas att många tar chansen att besöka Grimsta, att bara strosa runt mellan planerna, ta en kaffe i vår servering och snacka fotboll. Det blir en härlig helg, hälsar Oscar Therén.

Första matcherna har avspark 16:00 fredag eftermiddag, sen tuggar det på i 48 timmar. Välkommen att njuta av fotboll på Grimsta!