Dags att slå publikrekord på Grimsta – BP-AIK 19/8 17.30

Dags att slå publikrekord på Grimsta – BP-AIK 19/8 17.30

Share

Dags att slå publikrekord på Grimsta – BP-AIK 19/8 17.30

6755, så lyder publikrekordet på Grimsta IP. Året var 2009 och BP tog emot AIK hemma på en då rätt dålig gräsmatta. Idag är det konstgräs, Grimsta har utvecklats till en arena och ...

6755, så lyder publikrekordet på Grimsta IP. Året var 2009 och BP tog emot AIK hemma på en då rätt dålig gräsmatta. Idag är det konstgräs, Grimsta har utvecklats till en arena och vi är mer än redo för ett nytt publikrekord på Grimsta. Boka in söndag 19 augusti och avsparkstiden 17.30 för BP – AIK på Grimsta. I den här artikeln har vi samlat information om hur biljetter bokas på enklast möjliga vis.

Biljetter
Biljetterna bokas enklast via brommapojkarna.ebiljett.nu, som går att nå via appen BP Live samt Allsvenskan Live.

Biljettpriser
Ståplats 170 kr
Sittplats 180-350 kr

BP-spelare och BP-ledare
Som vanligt har alla aktiva BP-spelare och BP-ledare fri entré på seniorlagens hemmamatcher. Fribiljetter måste bokas i förväg till den här matchen, boka din fribiljett här. 

Ståplats Sektion A
BPs supportrar håller som vanligt till på Sektion A. Till denna match sker dock entrén via Entré 6, på andra sidan klubbhuset från Entré 1 sett.

Gästande supportrar
Som vanligt vill vi skapa en så trevlig inramning som möjligt och en stor del av en allsvensk fotbollsmatch är gästande supportrar. För att ytterligare fler AIK-supportrar ska känna sig lockade att besöka Grimsta har vi tagit fram en kampanjsida för biljettbokning där 10% av biljettintäkterna tillfaller AIK Fotboll. För att procentsatsen ska delas ut måste biljetten bokas via brommapojkarna.propublik.se/aik.

För gästande supportar har vi ståplats på Sektion M och F samt sittplats på Sektion B, C, D och E (gamla huvudläktaren). Se översiktskarta nedan.

Översiktskarta

Ta sig till Grimsta
Bil
Bilparkeringen vid Grimsta IP kommer vara stängd. Vi uppmanar alla besökare att i så stor utsträckning som möjligt att lämna bilen hemma, eller använda den parkering BP håller öppen på Vinsta Bollplan, cirka 900 meters gångväg från Grimsta IP.

Tunnelbana
Ta Gröna linjen till Hässelby Gård eller Johannelund och gå cirka 900 meter till Grimsta.

Buss
Flertalet bussar går från Jakobsberg, Kista och andra delar av nordvästra Stockholm och stannar i Vällingby Centrum. Närmaste busshållsplats på dessa linjer är Bergslagsplan, varifrån det är cirka 900 meters gångavstånd. Från Vällingby Centrum, där det finns restauranger, är det drygt en kilometers gångväg till Grimsta IP.