Christopher Brandeborn lämnar BP

Christopher Brandeborn lämnar BP

Share

Christopher Brandeborn lämnar BP

Tack för allt, Christopher Brandeborn. Den offensive mittfältaren lämnar BP efter tre säsonger med spel i lika många divisioner. - "Koffe" har varit en stöttepelare i gruppen och ...

Tack för allt, Christopher Brandeborn. Den offensive mittfältaren lämnar BP efter tre säsonger med spel i lika många divisioner.
– ”Koffe” har varit en stöttepelare i gruppen och varit väldigt nyttig för oss, berättar Roberth Björknesjö, Manager Herr i BP.

Christopher Brandeborn anslöt till BP inför säsongen 2016 då herrlaget precis degraderats från Superettan. Med Brandeborn i laget genomförde BP den historiska resan från Division Ett Norra, genom Superettan upp i Allsvenskan. I de två raka seriesegrarna 2016 och 2017 var Brandeborn starkt bidragande och missade endast tre seriematcher. Under tiden med Brandeborn gick BP även till semifinal i Svenska Cupen 2017.

Föreningen vill tacka ”Koffe” för insatserna under alla tre år och vi minns självklart det fina inlägget som via Luca Gerbino Polos panna ledde till målet som säkrade avancemanget till Allsvenskan 27 oktober 2017. Vi önskar stort lycka till i kommande utmaningar.