BP totalsegrare i Ligacupen

BP totalsegrare i Ligacupen

Share

BP totalsegrare i Ligacupen

Roger Palmgren tillsammans med Jacob Kellgren och Emil Spångberg coachade hem finalen i P17-klassen när Ligacupen stängdes i Göteborg under söndagen. Tre korta till Palmgren o ...

Roger Palmgren tillsammans med Jacob Kellgren och Emil Spångberg coachade hem finalen i P17-klassen när Ligacupen stängdes i Göteborg under söndagen.

Tre korta till Palmgren om helgens insats.

-En övertygande semifinal med många mål, känslan efter att spela om guldet?

-Ja väldigt övertygande mot ÖIS som vi visste var bra. De hade ju slagit ut storlag som IFK Göteborg Häcken och Elfsborg, vi gick stärkta ur den matchen såklart.

-Finalspel mot Bajen och en jämn första halva av matchen. Vad är det som fäller avgörandet till er fördel till slut?

– Denna upplaga av P17 har en fantastisk spets på många fina spelare och dessutom en nästan lika fin bredd ,det är skälet till framgången.

-Storartad insats av spelare och ledare. Om vi bryter mönstret och ger dig möjlighet att framhålla enskild spelare eller prestation , vad eller vem blir det? 

– Du vet att du inte får något sådant svar av mig. Alla spelare och ledare ska ha cred för denna stora insatts som på börjades redan i November 2018. Segern är också ett bevis på att BP akademi och ungdom håller högsta klass.

Då tillönskas ni en bra kväll trevlig resa hem så kör vi igång säsongen nästa vecka.