BP fick inte till någonting mot GAIS

BP reste till Göteborg med hopp och vilja för tre poäng. Ett självmål och ett straffmål senare noteras en ny förlust och BP får ladda om på nytt. 2-0 till GAIS. Text: Peter App ...

Text: Peter Appelquist Foto: Erik Bjernulf

BP försöker, men det vill sig inte. GAIS kontrollerar inledningen av matchen och skapar några halvchanser. Något turligt tar hemmalaget ledningen då ett inlägg styrs i mål av BP-försvarare. Uppförsbacke tidigt och BP har svårt att komma till chanser under den första halvleken.

BP öppnar andra halvlek lite starkare och bygger in sig själva i matchbilden. Chanserna är sådär både till antalet och farlighet, men de finns där. Då kontrar Gais, bollen tar på en BP-hand och straffen sätts till 2-0 för hemmalaget. Ridå.

BP gör några halvartade ansatser för att nå en reducering och därmed skapa nerv i matchen, men det lossnar inte för någon vitklädd rödsvart spelare.

Laget får ladda om, om en vecka är det dags för nästa viktiga uppgift, Syrianska FC hemma på Grimsta. Då behövs ditt stöd på plats.