BP – FC Djursholm 2-0: Fonseca Johansson avslutade årets målskytte

BP – FC Djursholm 2-0: Fonseca Johansson avslutade årets målskytte

Share

BP – FC Djursholm 2-0: Fonseca Johansson avslutade årets målskytte

BP gjorde sitt sista utomhusframträdande för säsongen på torsdagskvällen. På Grimsta besegrades FC Djursholms med 2-0 efter 1-0 i paus. Text: Tore Kleist Foto: Örjan Jacobsson ...

BP gjorde sitt sista utomhusframträdande för säsongen på torsdagskvällen. På Grimsta besegrades FC Djursholms med 2-0 efter 1-0 i paus.

Text: Tore Kleist
Foto: Örjan Jacobsson

Ledarteamet utnyttjade den sista matchen för säsongen till att testa några spelare som är under provträning och mönstrade även en duo från U-truppen (läs i den här artikeln om det nya upplägget för de äldre ungdomstrupperna). Det blev sålunda en tillställning med stark provmatchkaraktär.
– Det märktes tydligt att spelarna inte kände varandra. Vi var ganska osynkade, konstaterade sportchefen Staffan Jacobsson efter matchen. Spelarna visade bra ambition i det blöta och kalla vädret och vi höll spelet på Djursholms planhalva i stort sett hela matchen. På sista tredjedelen av planen var vi inte riktigt spetsiga.
Det blev i alla fall två mål framåt, ett i vardera halvleken. Filippa Wallén och Emelie Fonseca Johansson fick glädjen att hamna i målprotokollet.

Nu får spelarna semester fram till nyåret och vi kan förvänta oss att träningsmatchandet inför återkomsten till Elitettan sätter igång under februari 2019. Under tiden kan ni följa futsallagets framfart och andra klubbnyheter hela vintern på hemsidan och i sociala medier.

Fakta träningsmatch
BP – FC Djursholm
2-0 (1-0)
Mål: BP: Filippa Wallén 40, Emelie Fonseca Johansson 75

BPs matchtrupp:
Rebecka Ayranci Dahlberg – Fia Grönborg, Filippa Wallén, Alexsandra Lobanova, Emma Lillbäck, Estibaliz Montes de Oca, Michaela Larsson + fyra provspelare
Med i truppen fanns även Nichole Persson, Ella Sonnelid, Felicia Thörngren, Rebecka Lundlad Roth, Angelica Kreüger, Emelie Fonseca Johansson och Emelie Joelsson